Aluminium boten

 

Custom 

Duurzaam

Gecertificeerd

 

Visboten

Tourboten

Werkboten

Wat is Aluva?

ALUVA is een merk van aluminium boten, gemaakt door een Nederlandse fabrikant. Elke aluminium boot van ALUVA is een “inhouse” ontwerp en wordt gelast en opgebouwd in onze productiehal in Zwartsluis. Ondanks dat ALUVA boten er zijn in verschillende categorieen, en met uiteenlopende bestemmingen, één onderdeel is altijd hetzelfde: de kwaliteit.

Een aluminium boot van ALUVA heeft een kwalitatief hoge afwerking en wordt met oog voor detail gebouwd. Wij geloven in onze producten en zijn ervan overtuigd dat ook u veel gemak, plezier en/of bedrijvigheid in uw ALUVA zult vinden. Het merk ALUVA staat voor een eerlijk, duurzaam en “onverwoestbaar” product van eigen bodem.

Waarom Aluva?

Bij Aluva staat kwaliteit voorop, dit kunnen wij waarborgen door controles die wij erg nauwkeurig uitvoeren. Wij hebben goed materiaal en machines hierdoor produceren wij op uitermate hoog niveau. Door deze prestaties zijn wij een gecertificeerd fabrikant.

Wij zijn een erg functioneel bedrijf die gebruik maakt van slimme toepassingen, die compleet gericht zijn op compleets gebruiksgemak. Om dit te kunnen waarborgen zijn er inhouse ontwerpmogelijkheden en zijn er mogelijkheden tot ‘customizen’. 

Doordat wij een lokale fabrikant zijn hebben wij een kleinschalige productie waar kwaliteit boven massaproductie staat. Ook hebben wij hierdoor een korte lijn voor klantcontact. 

Kwaliteit

Functionaliteit

Design

Lokale fabrikant

Ook belangrijk

CE - Markering

Aluva boten zijn voorzien van een
CE-Markering, wat betekent dat al
onze boten voldoen  aan de regels
opgesteld door de Europese Unie.

LID metaalunie

Koninklijke Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak. Het individueel adviseren van leden is -naast de collectieve belangenbehartiging- één van de kerntaken van Koninklijke Metaalunie.

EN 1914 / SI certified

Aluva boten kunnen geleverd
worden met een certificering
volgens de norm EN 1914: 1997
(voormalige SI certificering).
Dit houdt in dat Aluva boten volgens
de Europese Richtlijnen aan de
norm van een bijboot voldoen.

Het adres

Het oude diep 8, 8064 PN Zwartsluis

Neem hier contact op!

Voor alle informatie en vragen kunt u hieronder terecht. Wij behandelen uw bericht binnen 3 werkdagen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.