Aluminium sloep

Persoonlijk

Op maat

Uniek

Als u op zoek bent naar een ijzersterke boot die nauwelijks tot geen onderhoud nodig heeft, dan bent u de juiste haven binnengevaren. Bij ALUVA in Zwartsluis maken we aluminium sloepen van vele soorten en types. Werkboten, visboten, tourboten; voor elk doeleinde hebben wij de juiste aluminium sloep. Daarbij heeft u volop de mogelijkheid om uw boot door ons te laten customizen en voorzien van vele opties en extra’s. Liever een kant-en-klare sloep kopen? Ook dat kan bij ALUVA. Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op.

Stap 1.

Een model kiezen

Uw keuze bestaat uit de volgende uitvoeringen; S-Type, V-Type of de TS-Type. Hiernaast ziet u de voorbeelden van deze uitvoeringen.

V-Type

S-Type

TS-Type

Stap 2.

De afmetingen

 

Hiernaast ziet u de beschikbare afmetingen. Deze verschillen qua grootte en gaan in linear verband met het aantal personen die op de boot kunnen.

Stap 3.

Mogelijke opties

Waarom een aluminium sloep kopen?

Veel mensen die een eigen boot willen kopen laten zich hierin tegenhouden door het vooruitzicht op onderhoud. De meeste houten en metalen boten moeten regelmatig de werf in voor schilderwerk, het verwijderen van roest en meer onderhoudswerkzaamheden. Met een aluminium sloep heeft u deze bijkomstigheid niet. Het materiaal roest niet en de constructie is eenvoudig en sterk. Bovendien is aluminium een lichtgewicht metaal. Dat is erg handig wanneer u de aluminium sloep over de weg wilt vervoeren. Ook scheelt het lichte gewicht aanzienlijk in brandstofverbruik.

Een sloep of een tender?

Waar bent u precies naar op zoek: een sloep, tender of aluminium tendersloep? Het is geen schande als u niet weet wat welk begrip nou precies inhoudt. Allereerst kunnen we u vertellen dat ‘tendersloep’ en andere benaming is voor een tender. Deze zijn dus hetzelfde. Blijft dus over het verschil tussen een tender en een sloep. Wilt u rustig kunnen varen zonder dat u een vaarbewijs nodig hebt, dan komt u al snel uit bij een (aluminium) sloep. Een tender is wat meer gebouwd op snelheid, waardoor u meestal wel een vaarbewijs nodig hebt om erin te varen. Vandaar dat sloepen meer voor recreatie en ontspanning worden gebruikt. Met aluminium tendersloepen kan wat meer sportief worden gevaren.

ALUVA: custom aluminium sloepen

Een aluminium sloep van 5 meter, met stootranden en drijf- en zwemplateaus? Ja hoor, zo’n aluminium sloep hebben wij te koop. U hoeft ons alleen maar in te lichten wat u precies zoekt en wij gaan voor u aan de slag. Een aluminium sloep kopen bij ALUVA betekent namelijk een haast ongelimiteerd aantal mogelijkheden. U kunt uw aluminium sloep volledig customizen. Al voor de ontwerpfase nemen we uw wensen door en ook tijdens de ontwerpfase zullen we u in het proces betrekken. Nadat u het type aluminium sloep heeft gekozen, kunt u aangeven wat de gewenste lengte is. De kortste boot bij ALUVA heeft een lengte van 370 cm, de langste is maar liefst 7,5 meter. Zoekt u bijvoorbeeld een aluminium sloep van 5 meter, dan maken wij deze voor u.

Opties en extra’s

Voor uw aluminium sloep hebben we vele opties en extra’s beschikbaar. Trakteer uzelf en uw opvarenden op extra comfort met een kussenset, vergroot uw vaargemak met een console met stuur en creëer extra bergruimte met handig geplaatste opbergvakken. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Aluminium sloep kopen bij ALUVA

Elke aluminium sloep van ALUVA is een “inhouse” ontwerp en wordt gelast en opgebouwd in onze productiehal in Zwartsluis. Dat ontwerp maken we op basis van de keuzes die u maakt. U stelt eenvoudig uw eigen aluminium sloep samen aan de hand van onze website. Onder elke soort aluminium boot (tourboot, visboot of werkboot) hebben we de keuzemogelijkheden zo goed mogelijk beschreven. Uiteraard lopen we graag alles telefonisch met u door. Vaart u binnenkort onze werf uit in uw eigen aluminium sloep? Neem contact met ons op en we gaan voor u aan de slag!

Het adres

Het oude diep 8, 8064 PN Zwartsluis

Neem hier contact op!

Voor alle informatie en vragen kunt u hieronder terecht. Wij behandelen uw bericht binnen 3 werkdagen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.