Persoonlijk

Op maat

Uniek

De Tour Series van ALUVA is ontworpen om u een volledig ontspannen tour over het water te geven. Een ALUVA tourboot heeft weinig tot geen onderhoud nodig, is sterk, robuust en soms zelfs rauw. De handelswijze, het eerste klas aluminium, en hoge kwaliteitseisen zijn de belangrijkste elementen om een ALUVA tourboot te bouwen. Verder is een ALUVA tourboot uit te breiden met vele opties, waardoor u echt een persoonlijke, op maat gemaakte, en unieke aluminium boot vaart. De standaard uitvoering van de ALUVA Tour Series is een gelaste, zelflozende aluminium boot, uitermate geschikt voor recreatief gebruik, maar ook als man over boord (MOB) boot. De ALUVA Tour Series is uit te breiden met vele uiteenlopende opties, welke u in de optie-lijst bekijken kunt.  

Stap 1.

Een model kiezen

Uw keuze bestaat uit de volgende uitvoeringen; S-Type, V-Type of de TS-Type. Hiernaast ziet u de voorbeelden van deze uitvoeringen.

V-Type

S-Type

TS-Type

Stap 2.

De afmetingen

 

Hiernaast ziet u de beschikbare afmetingen. Deze verschillen qua grootte en gaan in linear verband met het aantal personen die op de boot kunnen. 

Stap 3.

Mogelijke opties

Het adres

Het oude diep 8, 8064 PN Zwartsluis

Neem hier contact op!

Voor alle informatie en vragen kunt u hieronder terecht. Wij behandelen uw bericht binnen 3 werkdagen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.