Aluminium visboten

Persoonlijk

Op maat

Uniek

Wanneer u gaat vissen, dan zoekt u het liefst de plek op waar u de meeste kans heeft op een goede vangst. Afhankelijk van waar u op vist is dat lang niet altijd langs de waterkant, maar bijvoorbeeld in de stroming van de rivier of midden op het meer. Het kan dan ook zeer gunstig zijn voor de vangst om met een visboot het water op te gaan. Maar ja, veel vissers kijken op tegen de aanschaf van een eigen visboot. U ook? Kijk dan eens naar een aluminium visboot. Deze lichtgewicht boot is voordelig in aanschaf en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Bij ALUVA Boats zult u er zeker in slagen een geschikte aluminium visboot te vinden. Onze Fisherman Series is ontworpen voor de professionele visser en is met allerlei opties te customizen. Lees verder en bestel uw eigen duurzame visboot, of neem contact op voor de mogelijkheden!

Stap 1.

Een model kiezen

Hoe komt uw Aluva Fisherman eruit te zien? Bepaal het zelf!

Stap 2.

Mogelijke opties

 

Hiernaast ziet u de beschikbare afmetingen. Deze verschillen qua grootte en gaan in linear verband met het aantal personen die op de boot kunnen. 

Waarom een aluminium visboot kopen?

Een eigen visboot kopen is de droom van vele vissers. Wat houdt u tegen? Voor velen is dat bijvoorbeeld het onderhoud dat een boot doorgaans nodig heeft. Met een aluminium visboot heeft u daar geen last van:

   • Aluminium oxideert nauwelijks, wat betekent dat er geen of nauwelijks roestvorming optreedt.
   • Het materiaal is beresterk, net als de professionele lasconstructies van ALUVA.
   • Schilderen, lakken, coaten; uw aluminium visboot heeft geen beschermlaag nodig.
   • Lichtgewicht: door het geringe gewicht pakt u de boot eenvoudig op en van de trailer. Ook is het lichte gewicht gunstig voor het brandstofverbruik.

Met uw aluminium visboot kunt u vrijwel alle Nederlandse binnenwateren bevaren. Door de platte bodem ligt de boot zeer stabiel op het water. Dat is erg handig bij het vissen, want u zult regelmatig moeten opstaan om uw vangst binnen te halen. Sowieso kiezen veel sportieve vissers ervoor om tijdens het vissen te blijven staan. Wilt u de Noordzee bevissen, dan raden we aan om te kijken naar een boot die beter geschikt is voor de wilde golven.

Uw duurzame aluminium vissersboot

Door de stevigheid van het materiaal, de constructie en de roestvaste eigenschappen gaat uw aluminium vissersboot vele jaren mee. Heeft u er toch na enige tijd genoeg van, dan heeft u voordeel van de hoge restwaarde. De kans is heel groot dat er iemand is die uw gebruikte aluminium visboot wil kopen, omdat deze ook na jaren varen nog zo goed als nieuw is. Heeft u de boot weten af te danken, wat een hele prestatie is, dan kunt u het aluminium aanbieden voor recycling. Zo draagt u met uw aluminium visboot bij aan een wereld zonder afval.

Aluminium visboot samenstellen

Zo ziet u maar dat een eigen visboot ook voor u is weggelegd. Om uw eigen visboot te kopen kunt u contact opnemen met ALUVA Boats via de contactgegevens onderaan deze pagina. Wij lopen dan met u door wat uw wensen zijn en gaan voor u aan de slag in onze scheepswerf in Zwartsluis. Om u voor te bereiden kunt u van tevoren de verschillende opties doornemen, die we nu kort zullen toelichten.

Basismodel

Het basismodel voor uw aluminium vissersboot is de F-type, een uitgekiend design dat speciaal is ontworpen voor de professionele visser. U kunt kiezen voor een lengte tussen de 4,5 en 6 meter. Ook kunt u een custom buitenboordmotor kiezen van 8 HP tot wel 160 HP. Let wel: uw aluminium visboot is lichtgewicht en more power is niet altijd beter. Afhankelijk van het beoogde gebruik helpen we u met het kiezen van de juiste motor.

Opties

Heeft u het basismodel samengesteld, dan kunt u de opties kiezen. Voor extra comfort hebben we ergonomische stoelen beschikbaar. Ook kunnen we de zitplaatsen bekleden. Praktische opties zijn bijvoorbeeld opbergvakken voor uw spullen (en uw enorme vangst) en een bevestigingsplaat voor bijvoorbeeld uw fishfinder.

Afwerking

Uw aluminium visboot heeft geen beschermende coating nodig. Toch kan het zijn dat u een bepaalde soort of kleur afwerking mooi vindt. Uiteraard is ook een custom afwerking bespreekbaar bij ALUVA.

Nu een aluminium visboot kopen

Bent u overtuigd en wilt u uw eigen aluminium visboot bij ALUVA kopen? Gooi een lijntje uit via onderstaande contactgegevens en u heeft gegarandeerd beet!

 

Het adres

Het oude diep 8, 8064 PN Zwartsluis

Neem hier contact op!

Voor alle informatie en vragen kunt u hieronder terecht. Wij behandelen uw bericht binnen 3 werkdagen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.